JBM Coaching credo és énmárka

JBM Coaching credo és énmárka

Érdekes kritikát kaptam a minap a képeimmel kapcsolatban, melyek az oldalamon találhatóak. Az fogalmazódott meg egy elemző szakemberben, hogy jó lenne, ha nem ingyenes stock fotókat használnék a weboldalamon, hanem saját magam által készített képeket, ahol tevékenység közben mutatom magamat, hiszen az énmárka építés és erősítés egy nagyon lényeges része a praxis felépítésének, hiszen különben a “zemberek” nem tudják valójában kivel is találkoznak, amikor eljönnek hozzám coachingra.

Teljesen nyugodt szívvel írhatom, hogy az oldalamon található képeket egytől egyig én készítettem, vagy rólam készítette profi fotográfus és nem mindenféle oldalakról ingyenesen gyűjtött stock fotókat láthat az, aki eljut az oldalamig.

Azt persze aláírom, hogy unalmas lehet egyes motivátorok, vagy coachok oldalán használt, én mindig mindenhol ott vagyok és kiveszem a részem a dolgokból, esemény közbeni “vétetlen” képekkel szemben, de én azt vallom, hogy nem saját magamat kell megmutatnom, hanem azt, hogy mire vagyok képes a szakmámban, hogy képviselem az általam hirdetett értékeket és nem egy személyes valóságshow-t kreálnom saját magamról. Ez bizony nem a Truman Show, ahol a kedves nézők bepillantást nyerhetnek életem miden egyes területébe, ez egy professzionális, szakmai honlap, ahol az ide látogató a tényekkel és a szakmaisággal találkozhat és nem Pető Richárddal a nagy showman-nal, aki képes egy varázsütéssel eltüntetni minden kétséget olvasója, ügyfele szívéből. Ez nem a Hoghworthi varázslás óra első, vagy második féléve, itt az élet igazi kérdéseire keresem a válaszokat és tapasztalataimból merítve leírom hogyan is látom én azokat a bizonyos válaszokat, választási lehetőségeket.

Fura ezt mondani, de aki csilli-villi, egyszerűen megtanulható, gyakran mantrázható, élet- és világmegváltó mondatokat vár tőlem, az rossz helyen keresgél, annak nem fogok tudni megoldást nyújtani, és azt hiszem az nem is fog tőlem elfogadni gondolatokat, véleményeket, tapasztalatokat.

Aki viszont igazán a szívébe néz felteszi magának a kérdéseket és megvárja, amíg a csöndből kibontakozik a saját válasza, azoknak remek együttműködési lehetőséget, partnerséget ajánlok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük